miruna_lavinia: (Thorin)
[personal profile] miruna_lavinia
http://www.mangashop.ro/made-in-ro/dies-ist-krieg/dies-ist-krieg-vol-1-gl-ubigkeit-h-ter
De citit in romana: http://glaubigkeithuter.smackjeeves.com/comics/1224054/cover-book/

Descriere:
Într-o lume unde războiul bate la uşă, tânărul aviator Josef Hanzen, membru al forţei armate din Neumarkt, îşi petrece puţin timp de vorbă cu prietenul său Ernst Von Mortenberg, fost politician al Germaniei, până când, pe neaşteptate îşi face apariţia un câine misterios de loial acelei baze militare.

Dar o dată cu starea de melancolie şi datorie, baza este pe neaşteptate atacată de către un raid de avioane sovietice care pun voinţa tuturor la încercare. Rămas singur, Ernst este deportat la spitalul din Sighişoara şi jură să răzbune moartea prietenilor săi din Neumarkt.

Primul volum din proiectul "Dies ist Krieg" aduce la un loc personaje din diferite culturi şi epoci, ce sunt puse la încercare datorită conflictului dintre război şi pace; descrie loialitatea adevărată, trădarea omului şi responsabilitatea pe care o aduc unele lucruri neprevăzute.Dies ist Krieg manga vol1 SOLD by *Miruna-Lavinia on deviantART

http://www.mangashop.ro/made-in-ro/dies-ist-krieg/dies-ist-krieg-vol-2-revolt--n-colivie
De citit in romana: http://revoltaincolivie.smackjeeves.com/comics/1358447/revolta-in-colivie-cover/

Descriere:
Anul 1967, se incearca sa se faca egalitate intre oameni, sau asa se spune.

Se intampla sa existe cateva persoane care nu sunt de acord cu regulile care se impun cu perioada postbelica.

Daca in primul volum avea rol secundar, Roan Bee Guardian este acum personajul principal, acesta vrand sa mearga intr-o calatorie prin tara, din Neumarkt porneste cu trenul spre Kapitales.

In gara intalneste o persoana suspecta, care insista descoperirea identitatii tanarului. Pe tren, vulnerabil si departe de casa parinteasca, Rowan are de a face cu un hartuitor care ii pune viata in pericol.

Ultimul volum din "Dies ist Krieg" descrie alegerile pe care Rowan le face pentru a-si continua calatoria, dar mai ales, ce are de spus despre persoanele care in trecut i-au vrut raul; vorba aceea: "Tot raul e spre bine."Dies ist Krieg manga vol2 by *Miruna-Lavinia on deviantART

de Miruna-Lavinia

-Cine viziteaza acest cont poate lasa comentarii sub anonimat, fara sa isi creeze cont-

Profil

miruna_lavinia: (Default)
miruna_lavinia

July 2017

M T W T F S S
     1 2
345678 9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Cele mai populare tag-uri

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 23rd, 2017 12:44 pm
Powered by Dreamwidth Studios