miruna_lavinia: (Watermelone)
[personal profile] miruna_lavinia
Deoarece cei de la Photobucket au fost niste lacomi si snobi, au decis sa puna taxa pe 3rd party hosting.

Ce inseamna asta?

3rd party hosting inseamna abilitatea de a posta poze de pe Photobucket pe alte site-uri, cum ar fi de exemplu acest blog.
Ei bine, taxa este foarte mare pentru ca propriile mele poze, desene si picturi sa fie deblocate, practic acestea sunt tinute "inchise" intr-un site si nu pot fi accesate de pe site-uri de hosting, ca si Dreamwidth.

Taxa incepe de la 6 dolari lunar, comparativ cu Premium Membership-ul de pe DeviantArt care e raportat la 12 luni, pe langa facilitatile de care beneficiez, undeva la 4.1 dolari pe luna, si in functie de cerintele mele pentru photo hosting si 3rd party hosting, taxa creste, iar pentru un blog taxa poate sa creasca pana la 40 dolari pe luna, asta inseamna ca:
Pentru 6 dolari pe luna 72 dolari pe an pentru un abonament standard, si 480 dolari anual...
Eu trebuie sa mentionez ca, desi nu pare scump, pentru mine, nu este singurul site la care platesc, iar deciziile sunt destul de impartite.

E un dezastru, dar nu numai pentru mine!

Pierderea e o pierdere, dar nimic nu e cu adevarat pierdut!
Detin un server si un storage de cativa tera care imi permite stocarea tuturor informatiilor postate online la loc sigur...
Unde e pierderea?
Acest blog este singura pierdere, adica, toate pozele de aici sunt tinute ostil si blocate, chiar daca sunt cu drepturi de autor si le detin in totalitate, sunt tutela acestui 3rd party hosting, si nu se pot debloca decat daca platesc.
Daca asta nu e fascism atunci habar nu am ce este.

E destul de naspa ca toate pozele din calatorii, cartile mele, manga-urile mele nu o sa mai fie valabile... pentru ca totusi, blogul acesta era destul de ordonat, dar acuma arata ca un rahat in ploaie cand apare cacatul asta mereu:


Asa ca, iata variantele mele.

Blogul acesta o sa ramana deschis, adica nu-l sterg, dar imi voi sterge contul de pe Photobucket si toate sutele de poze cu copyright ale mele.
Toate pozele postate NU O SA MAI FIE NICIODATA VALABILE PE ACEST SITE!
Recuperarea lor inseamna timp pierdut si multi bani investiti, cand exista alternative.

EDIT: Contul meu de pe Photobucket a fost sters definitiv, iar cele aproape 3000 de poze sunt irecuperabile incepand din data de 11 iulie 2017.

Curand am sa ma mut pe o alta platforma, mai profesionala, mai cool.

Inca nu am ales nici o varianta de blog, dar asta inseamna pentru mine reprofilare, sa-mi schimb ritmul postarilor pe bloguri, sa schimb subiectele, sa fie mai mature, mai aproape de profesia mea, si mai... well, perfecte!
Am sa tin la zi si pe acest blog toate informatiile care o sa-mi schimbe un pic viata, si despre ce decizii i-au pana plec definitiv de aici.

Pana atunci, nu uitati ca eu mai am cateva profile usor de accesat:

DeviantArt: miruna-lavinia.deviantart.com/
Tumblr: 
transylvanianshipper.tumblr.com/

de Miruna-Lavinia

-Cine viziteaza acest cont poate lasa comentarii sub anonimat, fara sa isi creeze cont-

Profil

miruna_lavinia: (Default)
miruna_lavinia

July 2017

M T W T F S S
     1 2
345678 9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Cele mai populare tag-uri

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 23rd, 2017 12:54 pm
Powered by Dreamwidth Studios