miruna_lavinia: (Chick in a sock)
[personal profile] miruna_lavinia
In curand, sper... in curand, sper din nou, sa pot avea o clipa ca sa fac pagina oficiala pentru un manga care-l fac.
Manga-ul meu "Dies ist Krieg" are o continuare, dupa publicarea celor 2 volume, in urma cu 5-6 ani.
Din motiv ca au trecut anii si ma rog, subiectul a murit si entuziasmul primelor volume publicate a trecut, vine timid un al treilea volum: in engleza se numeste "Talk with inner demon" cu traducere libera in romana "De vorba cu Sine" si care se focuseaza mai mult pe relatia lui Féadel si a lui Claude, in anul 2004.

Motivul principal pentru care nu o sa ajunga publicat prin editura este ca manga-ul contine niste scene ciudate de violenta domestica, care inca nu au fost facute public nicaieri. Pun la punct si conflictul
FéadelxErnst / ClaudexErnst si relatiile lui Féadel cu "familia" in general si cum se poate suporta o schimbare interioara.

Subiectul, zic eu, e super frumos, diferit si chiar daca nu o sa vada lumina tiparului oficial prin editura, acesta o sa fie valabil online, de-ndata ce termin ultimele 15 pagini. Probabil, pentru un curriculum mai bogat am sa gasesc o tipografie care sa-mi scoata cateva exemplare fara ISBN.
Linkuri disponibile:
miruna-lavinia.dreamwidth.org/9270.html
miruna-lavinia.dreamwidth.org/30706.html
Manga online: Volumul 1:

Volumul 2:
Ce proiecte mai sunt noi sub soare?
Radiace Anthology!

Un fanbook de 300 pagini bazat pe serialul anulat de pe NBC, Hannibal, realizat doar de fani din toata lumea care sa contribuie cu fanart sau fanfiction. Ma bucur sa fiu si eu printre ei. Antologia se invarte in jurul unei transformari, cel putin asta era tema de baza, a personajului principal, Will Graham, si cum vizionam noi, fanii, transformarea fizica si spirituala dupa "The Wrath of the Lamb" din S03 E13.
Antologia o sa fie publicata oficial in luna august a acestui an, cand producatorul serialului Bryan Fuller poate spune daca serialul poate reveni inapoi pe micile ecrane cu sezonul 4, care, din cate stiu o sa fie o reproducere a cartii "Tacerea mieilor", doar ca... fara Clarice? (personal imi doresc ca Will sa-i ia locul lui Clarice, fannibalii stiu de ce)

Din pacate nu am voie sa postez lucrarea mea pentru Radiance Anthology, altfel risc sa fiu descalificata, dar spun ca exista un sneak peak on linkul de mai jos.
Linkul catre cotribuitorii acestui proiect frumos: 
radiance-anthology.tumblr.com/contributorsBun, revin cu niste poze mai vechi, facuta in primul an de facultate, in aplicatia de la inceputul lunii mai. Ma rog, aici sunt doua poze cu Rapa Rosie de langa Sebes.

de Miruna-Lavinia

-Cine viziteaza acest cont poate lasa comentarii sub anonimat, fara sa isi creeze cont-
From:
Anonymous
OpenID
Identity URL: 
User
Account name:
Password:
If you don't have an account you can create one now.
Subject:
HTML doesn't work in the subject.

Message:

 
Notice: This account is set to log the IP addresses of everyone who comments.
Links will be displayed as unclickable URLs to help prevent spam.

Profil

miruna_lavinia: (Default)
miruna_lavinia

July 2017

M T W T F S S
     1 2
345678 9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Cele mai populare tag-uri

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 23rd, 2017 12:43 pm
Powered by Dreamwidth Studios